- Kl. „0” 61 zł
- Klasa „I” - 108,77 zł
- Klasa „II” - 118,35 zł
- Klasa „III” - 212,00 zł
- Klasa „IV” - 103,00 zł
- Klasa ”V” - 125,83 zł
- Klasa „VI” - 69 zł
Działania towarzyszące
Imprezie towarzyszyły działania edukacyjne i wychowawcze, ciekawe lekcje, które wzbogaciły wiedzę dzieci na temat wartości warzyw i owoców oraz zasad zachowania higieny w trakcie przyrządzania posiłków. Każda klasa została oceniona pod względem przygotowania do akcji przez powołaną przez Panią Dyrektor KOMISJĘ BHP, w skład której weszła P. Dyrektor, Joanna Nowak – woźna, Laura Grądz – przewodnicząca Samorządu Uczniowskiego. Ocenie podlegało przygotowanie i zabezpieczenie stolików, higiena uczniów (paznokcie, nakrycie głowy, fartuszek) oraz uporządkowanie klasy po pracy. Najlepiej z tego zadania wywiązały się dwie klasy, klasa II i III, które uzyskały maksymalną liczbę punktów za każdy oceniany element.
Akcja cieszyła się, jak co roku, ogromnym powodzeniem. Przyniosła wszystkim uczestnikom dużo radości i satysfakcji z tego, że troszcząc się o swoje zdrowie, mogli jednocześnie wspomóc leczenie dzieci chorych.
Pani Dyrektor i wychowawcy bardzo dziękują rodzicom za tak wielkie zaangażowanie.
A.Wilk